Ceremony of TRANSFORMATION

De kracht van Ceremony

Met deze Ceremony wil ik je in contact brengen met jouw kern, zodat je daar weer liefde kan voelen. Want wie ben jij eigenlijk, kan je daar antwoord op geven? Waarin heb je jezelf niet gezien, tekortgedaan en weggegeven. Waar ben jij helemaal klaar mee? Denk aan jezelf wegcijferen, pleasen of juist domineren, hard zijn, naar de buitenwereld en daarmee naar jezelf. Met deze Ceremony of Transformation worden jouw waardes weer helder en is het een nieuw begin.

Verdriet wat is weggestopt wordt gezien, boosheid geuit, er wordt gelachen, vergeven en geheeld. Ceremony gaat over liefde en alle lagen die deze liefde heeft.
verdriet en ongeloof na het overlijden van een dierbare

Terug naar je kern

Ceremony of Transformation is een persoonlijk ritueel waarin je afscheid neemt van patronen die je niet meer dienen en teruggaat naar jouw kern. Vanuit daar bepaal je jouw koers.

Wat zijn de patronen die je niet dienen? Waarin heb je jezelf niet gezien, heb je jezelf tekort gedaan en weggegeven? En waar ben jij helemaal klaar mee? Daarnaast bedanken we deze patronen, want ze hebben een belangrijke functie gehad in je leven. Zo ontstaat er ruimte voor een nieuw begin.

Veelal ontvangen en negeren we signalen van zelfsabotage. Het zijn een soort fluisteringen waaraan je geen gehoor geeft omdat het leven aan je voorbij raast. Meestal komt het eerst in de vorm van fysieke of mentale klachten of zelfs een totale burn-out tot uiting voordat we begrijpen dat we niet de juiste koers varen.  Dit is echter een perfect uitgangspunt om opnieuw te beginnen.

In de Ceremony of Transformation kom je opnieuw tot leven. Vanuit de diepte ga jij jezelf weer vinden. Ik breng je terug naar je kern.  De kern waar jij van af bent gaan staan. De kern waar jij jezelf weer mag zien. Je boosheid, verdriet, je liefde en humor, maar ook gevoelens van angst, schuld en schaamte, alles mag er zijn. Zo komt er weer ruimte. Vanuit liefde maak je weer de verbinding naar het hart, naar jouw hart.

“Ceremony of Transformation staat in het teken van de liefde die in jou huist. Ik begeleid je in deze persoonlijke Ceremony naar je diepste zelf. Je mag al je gevoelens uiten, zodat de energie weer kan gaan stromen. Het is het vervolg van jouw vernieuwde levenspad.“

 | Susanne Dikken |

Een nieuwe koers

Met Ceremony of Transformation worden jouw waarden weer helder. Wat wil je in je leven uitnodigen, wat mag er naar jou toestromen. En wie ben jij eigenlijk, kun je daar antwoord op geven? Hoe wil jij je voelen? Kun je (zelf) liefde ervaren? Je zet bewuste intenties en doorvoeld ze in iedere cel van je lichaam.

Ankerpunt voor de toekomst

Ceremony of Transformation geeft je een fris en helder bewustzijn wat dient als anker voor de toekomst. Doordat jouw koers helder is geeft het je de kracht om stevig verankerd in je leven te staan. Het leven zal je altijd blijven uitdagen. Het maken van de juiste persoonlijke keuze is eenvoudiger als je weet waar je naartoe wil.

in de verstilling naar je hart
“Het proces van Ceremony of Transformation aangaan vraagt moed en ik maak een diepe buiging voor eenieder die dit proces aan durft te gaan. Het is een eer om je hierin te mogen begeleiden. Ik geef vanuit mijn hart en de onvoorwaardelijke liefde die de dood mij heeft laten ervaren.”

 | Susanne Dikken |

Bedankt voor jouw warmte, liefde en oprechtheid.
Jij zet echt een veilige sfeer neer, waardoor alles er mag zijn
en blokkades kunnen transformeren.

Daarnaast bind jij er geen doekjes om. Jij spiegelt open en eerlijk.
Dit helpt om de pijn te voelen en omarmen in mezelf.

Harma

Ceremony of Transformation

777

(ex btw)

In de praktijk, 3 sessies (totaal 8 uur)

Sessie 1

Inventarisatie (2,5 uur)

Sessie 2

De Ceremony of Transformation (3 uur)

Sessie 3

Integratie (2,5 uur)

Ik integreer ademwerk, visualisaties en lichaamswerk in mijn sessies en creëer een veilige basis van waaruit ik beweeg met jou.

Inclusief:

♥ Een één op één online intake (claritycall: 30+ minuten)

♥ Een vrijblijvend voorstel voor de Ceremony met de thema’s erin verwerkt die jij gaat transformeren

♥ Thee & cacao + snacks  (bij elke samenkomst)

♥ In de Ceremony krijg je een aandenken/anker als bekrachtiging van     jouw transformatie

♥ Een protocol (op maat)  waarin je thema’s zijn uitgewerkt en je transformatie bekrachtigd wordt in woorden. 

 

Extra bij te boeken:

Overnachting op de locatie: de RETREAT, zo duik jij nog meer in je Ceremony beleving zonder afleidingen en kan je volledig je ruimte en rust pakken


Integratie sessie €88,00 (ex/uur)