ROUWE SESSIES

1:1 begeleiding

 

Hoe ervaart jouw lichaam rouw?

De rouwe sessies staan in het teken van belichaming van rouw. Het is de beweging er naartoe maken ipv ervandaan. Dit vraagt iets van je lichaam en geest. Vaak voelt het te groot om aan te kunnen. Ik begeleid en coach je om zelf door je landschap te navigeren, waar je de weg niet weet. Het is volledig afgestemd op jouw hulpvraag. 

“Ik kijk met je mee, waar het te groot voor je voelt, kan ik je aanmoediging zijn”.

 | Susanne Dikken |

verdriet en ongeloof na het overlijden van een dierbare

Niet zozeer ‘het verhaal’ en ‘het verleden’ staan hier centraal, maar meer je beleving in het NU.
Hoe ervaart jouw lichaam de rouw en kun je daar goed bij?  Kun jij goed voelen waar de rouw zit? 

In deze sessies duiken we je lichaam in. We creëren meer bewustzijn en je leert technieken om je rouw de ruimte te geven, door je lichaam te voelen en je mind tot stilte te brengen. 

De Rouwe Sessies kunnen zowel online als face to face. Ze zijn praktisch en lichaamsgericht. Het doel is dat jij met de aangereikte tools je rouw ruimte kan geven en lekkerder in je vel komt te zitten doordat mogelijke blokkades worden aangepakt. Na deze sessies kun je dankzij de praktische tools zelfstandig weer verder. 

Het geeft je meer autoriteit in je rouw, je leert zelf te leiden in je proces.

Ik werk bij voorkeur met een afgestemd ’traject’ op basis van je hulpvraag. Dit doen we in een telefonisch kennismakingsgesprek. De praktijk leert dat in 3-5 sessies (van 1:15uur) er al veel helderheid kan komen waar je zelf mee verder kan. Het is dus geen eindeloze therapie.

Rouw vraagt een vernieuwde innerlijke houding naar onszelf.

In de 1:1 sessies ga je hier inzichten op krijgen zodat je leiderschap krijgt over jouw ruimte en weer grip krijgt op je rouw. Dat je meer lichtheid en helderheid in je leven krijgt.

“Bij jou durfde ik te zijn, los te laten, de rouw aan te kijken en echt te ervaren. Je eigen levenswijsheid en de relaxte manier waarop je de sessies begeleid hebben mij veel tools aangereikt om zelf dit proces aan te gaan. Het fysieke ervaren op verschillende manieren zorgden iedere sessie voor meer lichtheid en helderheid.”

Hiske

ROUWE SESSIE

Tarief 1:15uur:

88,00

(ex btw)

In het vrijblijvend telefonische gesprek, kijken we naar wat het meest passend is. Ik combineer dit traject, indien gewenst ook met rouwmassage.

TRAJECT

Intake: 1,5 uur 132,00

3 sessies: 264,00

5 sessies: 396,00 (10% korting)

Via deze knop kun je via mail aangeven dat je geinteresseerd bent. Dan neem ik contact met je op voor het vrijblijvende gesprek (telefonisch +/- 30min).

© 2023 Susanne Dikken | website Denise Noya | Foto’s: Landa Penders en Marienne Photography | m.m.v: To the Point contentPrivacybeleid | Algemene voorwaarden