Ceremony of GRIEF

Ervaar de helende werking van Ceremony of Grief

Ceremony of Grief is het afscheidsritueel afgestemd op jouw persoonlijke wensen. We gaan terug naar jouw verhaal. Terug naar jouw leven samen met je geliefde overledene, een tribute aan jullie relatie. 

Daarnaast keren we ook terug naar het moment van afscheid van je dierbare. Wat heb je hierin gemist? Wat is achtergebleven en nog niet gezien? In het rouwproces is het mogelijk dat je vanuit shocktoestand niet volledig in verbinding stond met jezelf. Uit zelfbescherming. Of wellicht heb jij jouw eigen verdriet laten overschaduwen door het verdriet van andere nabestaanden. En voelde het niet gepast om je eigen rouwproces te ondergaan. Door bewust de gevoelens te ervaren en durven uit te spreken wat er niet gezegd is maak je weer verbinding met je gevoelscentrum. Door de herstelde verbinding met je kern kun je opnieuw vanuit liefde leven.

Ontdek de kracht van een bewust rouwproces
“Ik ben overtuigd van de kracht van Ceremony. Door de wijsheid die de dood mij de afgelopen jaren gebracht heeft weet ik één ding zeker: In het Westen wordt de dood grotendeels ontkend en ontstaat er vervreemding van het leven. De dood zit in ons, het is deel van ons. Het leven kan niet zonder de dood. Als je de dood niet ‘neemt’*, ‘neem’ je het leven ook niet.”

 | Susanne Dikken |

*Als je de dood ‘neemt’ dan ga je er echt voor. Je accepteert de dood niet alleen, maar je ondergaat het proces en voelt de dood daadwerkelijk. Vanuit dat vertrekpunt kun je weer de ruimte maken om te gaan leven, vanuit een volheid, een nieuwe kern. Jouw potentie die gaat groeien en bloeien.

terug naar je kern

Van overlevingsmechanisme terug naar je kern

Het verlies van een dierbare is voor je lichaam een shock ervaring. In een shock situatie sta je vanuit de overlevingsstand niet meer in verbinding met je lichaam. Deze disconnectie is functioneel op dat moment om je door deze intense situatie heen te loodsen. De beschermende functie van het ‘niet voelen’ werkt verdovend en voelt als een sluier over alles heen. 

Na verloop van tijd is het echter belangrijk om de beweging weer terug te maken naar je lichaam, naar je kern. Deze transitie kan bijzonder pijnlijk zijn doordat alle gevoelens daar weer aanwezig zijn. Echter om weer vol in het leven te komen en de energie weer te laten stromen is het essentieel om de verbinding met jouw centrum weer aan te gaan.

Voelen is helen

Ik breng je terug naar de kern van het verlies. De boosheid, het verdriet, de liefde, humor, angst schuld en schaamte, alles mag er zijn. Zo ontstaat er weer ruimte. Vanuit liefde maak jij opnieuw de verbinding naar het hart, naar jouw hart.

“Ceremony of Grief staat in het teken van de liefde die in jou huist. Ik begeleid je in deze persoonlijke Ceremony naar je eigen centrum. Je mag al je gevoelens uiten, zodat de energie weer kan gaan stromen. Het is het vervolg van jouw vernieuwde levenspad.“
| Susanne Dikken |
“Het proces van Ceremony of Grief aangaan vraagt moed en ik maak een diepe buiging voor eenieder die dit proces aan durft te gaan. Het is een eer om je hierin te mogen begeleiden. Ik geef vanuit mijn hart en de onvoorwaardelijke liefde die de dood mij heeft laten ervaren.”

 | Susanne Dikken |

Ik ken weinig mensen die zo van hun eigen pijn, verdriet en levenslessen
haar EIGEN WIJSHEID, met hoofdletters heeft gemaakt. Susanne heeft de gave om datgene wat je het meeste mijdt,
namelijk de pijn, juist te omarmen en hieruit te komen met een werkelijke parel in je hand en in je hart. Ze is je zaklantaarn op precies
de stukken waar het wel heel donker wordt. Waardoor het lichter wordt daarna. Zonder te vergeten wat was, kijken naar de toekomst.
Door alles wat zichtbaar en onzichtbaar is, maar ook bewust en onbewust mee te nemen, is haar begeleiding en ceremonie van onschatbare waarde. Ik ben blij jou tegen te zijn gekomen!

Anne

Ceremony of Grief

777,00

(ex btw)

In de praktijk: 3 sessies (totaal circa 8 uur)

Sessie 1
Inventarisatie (+/- 2,5 uur)

Sessie 2

De Ceremony of Grief (3 uur)

Sessie 3
Integratie  (+/-2,5 uur)

Ik integreer ademwerk, visualisaties en lichaamswerk in mijn sessies en creëer een veilige basis van waaruit ik beweeg met jou.

Inclusief:

♥ Een één op één online intake (claritycall: 30+ minuten)

♥ Een vrijblijvend voorstel voor de Ceremony met de thema’s erin verwerkt die jij gaat transformeren

♥ 

♥ Thee & cacao + snacks  (bij elke samenkomst)

♥ Ceremony: heerlijke lunch

♥ Een protocol (op maat)  waarin je thema’s zijn uitgewerkt en je transformatie bekrachtigd wordt in woorden. 

 

Extra bij te boeken:

Overnachting op de locatie: de RETREAT, zo duik jij nog meer in je Ceremony beleving zonder afleidingen en kan je volledig je ruimte en rust pakken


Integratie sessie € 141,00 (25% korting/ex btw)