LIFEhack

BEN JE KLAAR VOOR JOUW LIFEhack?

Klaar om in volle overgave te gaan leven?
In deze deep dive ga jij de uitdaging aan met jezelf.
In volle overgave gaan leven door de dood te ‘nemen’. Als je de dood ‘neemt’ dan ga je er echt voor. Je accepteert de dood niet alleen,
maar je ondergaat het proces en voelt de dood daadwerkelijk. Dat is
LIFEhack.

“Mijn zielsmissie is de dood te laten leven. De dood is verbonden met oneindige liefde en enorme levenskracht.
Deze levenskracht wil ik jou laten ervaren.”

LIFEhack is een innovatieve en krachtige methode waarmee we met de dood in jouw systeem hacken. De dood is een krachtig proces en een overgang. Er zit wijsheid en liefde in haar. Het is tijd voor een rebirth en dit proces begint in jou. Zodat jij voelt waar je leven over gaat en waar je voor staat. Wat laat je achter en wat ga je voeden. Wat mag er opnieuw groeien en bloeien in je?

“Ik heb vele versies van mijzelf voelen sterven en zien gaan. Dit is een pijnlijk proces geweest. Hierdoor heb ik echter ruimte gecreëerd voor mijn authentieke zelf. Het vuur in mij staat weer aan. Ik beweeg vrijer door mijn leven sinds ik de dood ben gaan omarmen.”

 | Susanne Dikken |

Doodgaan

Ik werd met de fysieke dood geconfronteerd toen op 11 mei 2020 mijn broer plotseling overleed. Het noodlot sloeg toe. Vanuit deze diepe pijn en gevoel van oneindig verlies en leegte is deze LIFEhack interventie geboren. De dood heeft vele lessen in haar en ik leer nog elke dag. Ik probeer haar te voelen en te doorgronden. Ze zit in mij en ook in jou. Kun je haar al voelen? En wat voel je dan? Ervaar je rust, ruimte en vrijheid of paniek, angst en verlies van controle? 

Het proces van de dood ga jij in tijdens jouw LIFEhack.  De dood kent diepe lagen en in de diepte liggen schatten en parels. Als jij die diepte durft op te zoeken in jezelf dan ga je jouw parels vinden. Dit vraagt om moed en ownership, want dit gaat over jouw unieke leven.

Nightretreat

We vangen aan in de namiddag en zullen gezamenlijk de nacht en het donker in gaan, waarna we bij het eerste licht weer geboren zullen worden. Je start deze morgen vanuit een nieuw bewustzijn, een nieuw begin voor jou. Dit leven is van jou. Ik begeleid dit proces met visualisatie, trance, ademwerk, meditatie, muziek, cacao en optioneel een microdosing Psilocybine. 

Voel je een JA? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Are you ready to take the leap? 

Susanne heeft mij geholpen om veel dieper bij mijn gevoel te komen.
Door haar kundigheid en gevoeligheid voel ik me veilig en durfde ik het proces te volgen en emoties te doorvoelen. Ik heb afgelopen
maanden veel oude emoties losgelaten en mensen zien het verschil.
Ik kan haar van harte aanbevelen.

Rutger

Ondernemer

“Ik laat mij vallen in deze oceaan. Ze is angstaanjagend en krachtig, met golven van verdriet. Diep onder de oppervlakte, daar waar de stilte en liefde is liggen de parels en schatten.”

 | Susanne Dikken |

LIFEhack

444 

ex btw

LIFEhack 1 Night Retreat: nog nader te bepalen najaar 2024

(Interesse: stuur een bericht, dan kom je op de wachtlijst)

INCLUSIEF

Een één op één online intake. (30 minuten)

Voorbereiding op de retraite. (online meditatie + ‘huiswerk’)

1 overnachting

Thee, cacao en onbeperkt heerlijke gezonde snacks en lekkers

Avondmaaltijd en uitgebreid ontbijt & lunch

Integratie sessie 2 weken na de LifeHack Night Retreat (1uur: live/online)

Een geweldige frisse nieuwe start! Je leeft en dat voel je in elke cel vibreren!

Groepsgrootte: maximaal zes personen

Sidenote: Deze reis gaat diep en kan veel van je vragen. Het zal emoties triggeren en bijvoorbeeld verdriet, boosheid of gevoel van onmacht losmaken. Het is belangrijk om hier in aanloop naar en na afloop van de LifeHack Night Retreat rekening mee te houden in je dagelijkse leven. Geef jezelf de tijd. Net als bij iedere andere interventie (zoals Ayahuasca) is de integratie het sleutelelement.

I see you on
the other side