Ceremony of LIFE

We creëren samen een persoonlijk afscheidsritueel waarin je afscheid kunt nemen van je dierbare op het moment dat het fysieke lichaam er nog is.

De kracht van Ceremony

Ervaar de kracht van het leven door de dood te aanvaarden. Door het te zien en bij te ZIJN.

Ceremony of LIFE is een persoonlijk afscheidsritueel van je dierbare. In dit ritueel ga je terug naar de kern; het nabije definitieve afscheid en het leven. We eren het leven van de overledene.

“Ik heb in mijn leven niet geleerd dat ‘de dood leven is’, onlosmakelijk verbonden met leven. Als ik toen wist wat ik nu weet had ik in de week waarin het fysieke lichaam van mijn broer er nog was de tijd gemaakt voor Ceremony.” 

 | Susanne Dikken |

verdriet en ongeloof na het overlijden van een dierbare

Verdriet en ongeloof

Vlak na het overlijden van een dierbare heerst er verdriet en ongeloof. Je wordt meegevoerd in de stroming van de zaken die geregeld moeten worden voor een uitvaart en komt daardoor niet tot het proces van afscheid en rouwverwerking toe. De tijd die de overledene fysiek nog hier is, is maar kort en deze tijd wil je zo bewust en vredig mogelijk samen doorbrengen. Maar hoe doe je dat?

“Ik heb warme herinneringen aan die laatste momenten met Sander en toch had ik het nog bewuster willen beleven. Dat er een rustpunt was geweest in de gekte van die week. Met aandacht voor wat er allemaal in mij leefde. Dat iemand mij daarin had kunnen begeleiden.”

Zo is mijn idee geboren, ik kan dit nu leven geven. We gaan bij Ceremony of LIFE uit van het hart en de onvoorwaardelijke liefde waar zoveel kracht in zit. Met deze bron van liefde wil ik je tijdens de Ceremony of LIFE verbinden.

Ceremony of LIFE

The Ceremony of LIFE vindt plaats in de week na het overlijden en voor de uitvaart. 

Het is een 1 op 1 samenzijn; het is klein en groots, bewust en aanwezig. Een afscheidsritueel van een leven samen in de fysieke wereld. En daarmee ook een nieuw begin in de ongeziene wereld, een transitie waarin ik jullie graag begeleid. 

Tijdens de Ceremony of LIFE begeleid ik je en hoef je alleen maar te zijn. Ik ben er voor jou en je overleden dierbare en samen creëren we iets moois en waardevols waar je in liefde op terug kan kijken. We zorgen ervoor dat je bewust aanwezig bent, in zachtheid en liefde.

Ontspannen, uit je hoofd en in je hart. Dit werkt helend en draag je voor de rest van je leven bij je. De allerlaatste periode die je nog samen bent komt nooit meer terug. Voor je het weet is dat moment daar dat je afscheid moet nemen. Door Ceremony of Life heb jij altijd je anker voor in de toekomst. Wanneer het diepe gemis je raakt en het fysieke afwezig is, kan jij terug naar dit moment.

in de verstilling naar je hart

Deze Ceremony is van en voor jou en is
jouw rustpunt en anker voor in de toekomst.

“Het proces van Ceremony of LIFE aangaan vraagt moed en ik maak een diepe buiging voor eenieder die dit proces aan durft te gaan. Het is een eer om je hierin te mogen begeleiden. Ik geef vanuit mijn hart en de onvoorwaardelijke liefde die de dood mij heeft laten ervaren.”

 | Susanne Dikken |

Susanne weet een hele veilige bedding te geven om kwetsbaar in te kunnen zijn en stukken toe te kunnen laten. Ze combineert diepe wijsheid en doorleefde ervaring met zachtheid en doortastendheid tijdens de sessies.
Dankbaar voor alle inzichten en diepe stukken die ik heb kunnen aankijken bij Susanne. Echte aanrader!

Sanne

Volledige ceremony

544 euro

(ex btw)

Voorgesprek (intake van 30 minuten)

Ceremony (2 uur) 

Nagesprek (1,5 uur)

Vind plaats ongeveer 2-3 weken na de uitvaart

Ik ontzorg. Van het altaar met Vederlicht Veer tot aan de muziek en thee en/of cacao.  Alles is verzorgd en inbegrepen.

Je hoeft daarnaast niets zelf voor te bereiden of te organiseren. Het kan zijn dat het voorgesprek iets langer is, ik neem de tijd voor je zodat de Ceremony afgestemd is op jou.

Losse ceremony

425 euro

(ex btw)

Voorgesprek (30 minuten)

Ceremony (2 uur)

Ik ontzorg. Van het altaar met Vederlicht Veer tot aan de muziek en thee en/of cacao.  Alles is verzorgd en inbegrepen.

Je hoeft daarnaast niets zelf voor te bereiden of te organiseren. Het kan zijn dat het voorgesprek iets langer is, ik neem de tijd voor je zodat de Ceremony afgestemd is op jou. 

Buiten Den Haag worden reiskosten berekend. 

The Ceremony of LIFE is een vernieuwende methode in de uitvaartwereld. Nog niet eerder is er ruimte genomen voor een persoonlijk afscheidsritueel in de periode voorafgaand aan de uitvaart. Hierbij is deze Ceremony het ankerpunt en hulpbron voor jou wanneer je het nodig hebt in je rouwproces. Het werkt in de toekomst.