Coaching 1:1

Online via Zoom 

“Rouw is confronterend en eenzaam voor velen. Hier iets mee doen vraagt een krachtige inwaartse beweging van vertrouwen.”

Wanneer werken met je lichaam en rouw als een te grote stap voelt dan is coaching een fijne optie om mee te starten. Hierin sta jij centraal en je beleving op je rouw. We bespreken punten waar het zwaar voor je is, waar je blokkeert en/of waar je tegenaan loopt. Er is hier ruimte om je verhaal te delen en kan je inzichten krijgen die je helderheid kunnen brengen om volgende stappen te zetten, of juist dichter bij je gevoel te komen. Het gaat je richting geven op een plek waar het zo uitzichtloos voelt. Ik kijk graag met je mee. 

“Verbinding is van groot belang in je rouwproces, echter wie is bereid echt te luisteren, dit zijn de uitdagingen van deze tijd. Kunnen we getuigen? We hebben het weer te leren, het zijn vaardigheden die hard nodig zijn.”

 | Susanne Dikken |

COACHING 1:1

65,00/uur (incl.btw – pilotprijs)

Stuur me via onderstaande knop een bericht en dan neem ik contact met je op om je hulpvraag helder te krijgen en aantal sessies (gemiddeld 3-5). 

Locatie:
Online via Zoom