GRIEF CONTEMPLATION CLASS

2 WEKELIJKS 

ONTDEK DE KRACHT VAN CONTEMPLATIE

Susanne Dikken logo

Een methode zo krachtig om haar eenvoud

Susanne Dikken logo

Je draait je energie om: gaat van 'zoeken' naar 'vinden'

Susanne Dikken logo

De moed naar binnen te gaan, geeft je kracht

Susanne Dikken logo

Er komt ruimte voor nieuwe energie en vertrouwen: in jezelf

“The human soul doesn’t want to be advised, or fixed or saved. It simply wants to be witnessed, exactly as it is”  – Parker Palmer  – 

 

Sacred Grief

Grief gaat iedereen aan. Het heeft niet louter temaken met de fysieke dood maar is het veel groter dan dat. Het leven en daarmeee de menselijke ervaring, bestaat uit een cyclus van groei, bloei en sterven. Dit is cyclisch en continu. De dood is in jou aanwezig, fysiek en in symbolische zin. Deze lagen gaan we onderzoeken in de Class.

Ik noem het een Class, want mijns inziens hebben we dit op school moeten leren. Hoe leer ik mezelf beter kennen? En dit niet afmeten of halen uit de buitenwereld, maar juist deze spiegel gebruiken: om je binnenwereld te gaan ontdekken.

Het is voor mij een waanzinnig avontuur geweest en heb ik veel schatten mogen vinden in mijn diepte, daar waar het echt heel erg pijn deed en schuurde, daar vond ik mijn goud. Het heeft me bevrijd en doet het nog steeds. Dit gun ik jou ook.

De Class is zo ingericht dat jij volledig op jezelf kan richten en is er dus niet een gezamenlijke component van delen. Dit geeft je wellicht al de rust, je moet hier niks, je kan volledig focussen op jezelf. 

Ik begeleid de Class, het enige wat je hoeft te doen is SHOW UP!

Voor jezelf en jouw heilige GRIEFWORK

Dus dit is wat je te doen hebt…

De Class zal voelen als eenrichtingsverkeer en in essentie is dit ook zo. Het is continu de uitnodiging om naar jezelf te gaan, de beweging naar binnen te maken i.p.v naar buiten.

Ik zit bijna dagelijks in Contemplatie en deze methode is zo krachtig om haar eenvoud. Echter werk je tegen de elementen van je primaire instinct: weerstand en vermijding. Dat maakt dit zo uitdagend en tegelijkertijd: een waarachtige ontdekkingsreis.

 Het is een reis naar beneden, waarin je de lagen gaat afpellen. Door de lagen heen zakt, om uit te komen in Leegte, van waaruit je opnieuw mag bouwen. De TOOLS die geef ik je, maar jij breekt af, je valt en bouwt op. Door jezelf te zien en te eren in deze meest pijnlijke en intieme stukken, krijg jij kracht en voelt het bevrijdend.

Dit gebied ingaan vraagt moed en lef en voel jij dat het nu tijd is om deze beweging te gaan maken? Dan zie ik je graag in Class

Susanne is een bijzondere en prachtige vrouw, met veel wijsheid en levenservaring.
Zij heeft weinig woorden nodig om te (door)voelen waar je staat of in zit…dit maakt het contact open, puur en warm.
Een belangrijke basis om met haar aan de slag te gaan. Susanne weet waar ze het over heeft.

Marloes

grief contemplation class NL

Donderdagavond om de week (oneven weken)

Na betaling ontvang je een email met een link waarin je je datum/data kan inplannen

7,50

incl btw

Nederlands – Zoom

Duur: 1 uur

20:00-21:00 uur